El pàdel calero amb pas ferm

Comparteix

Victòries de l’equip A masculí que es va imposar al Jesússport i l’equip femení va imposar-se al Tortosa Girls.

Victòries dels equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar durant el passat cap de setmana. L’equip A masculí es va imposar al Jesússport i l’equip femení va imposar-se al Tortosa Girls.

L’equip A masculí que competeix a la 3a Catalana, va imposar-se per 2 a 1 al Jesússport Germans Castelló. Jose Mari Llaó i Aitor Lallana van guanyar 6/1 i 6/0, Antonio Callau i Sergi Callau van guanyar 6/1 i 6/3, i Jaume Pijoan i Jordi Torres van perdre 4/6 i 5/7.

Amb aquests dos punts, els caleros continuen 4ts a la classificació, en zona de play-off amb 8 punts. Diumenge a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM davant del Pàdel Nou de l’Hospitalet de l’Infant.

Per la seva part, l’equip femení que disputa la lliga a la 3a Catalana, va imposar-se per 1 a 2 a les pistes del Pàdel Club Tortosa Girls. Ariada Gimeno i Montse Bayerri van guanyar 6/0 i 2/6, Jordina de Gràcia i Àngels Martí van guanyar 1/6 i 4/6 i Laia Martí i Eva del Amo van perdre 4/6, 6/3 i 6/2.

 Amb aquests dos punts les caleres es mantenen a la 7a posició de la classificació, a només dos del play-off. Diumenge a les 10 del matí visiten les pistes del Delta Smash de Deltebre, el líder de la categoria.

Jordi Torres és un dels integrants de l’equip A masculí.

Quant a l’equip B masculí que disputa la 4a Catalana,  va tenir jornada de descans. Diumenge jugaran a les pistes del Pàdel Camarles.

Comparteix