Circuit Promeses de Tenis al CEM La Cala

Comparteix

El pròxim cap de setmana l’Aina Ferreiro jugarà les semifinals en categoria Benjamí Femení i la Mariona Vila jugarà primera ronda en categoria Junior Femení.

El CEM La Cala està acollint el Circuit Promeses de Tenis. Rubén Álvarez i l’Arnau Estrada van ser els dos únics participants del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar a la 2a jornada de la prova del Circuit Promeses de Tennis que s’està celebrant a les pistes del CEM La Cala.

Els resultats van ser Rubén Álvarez vs Victor Balazote: 1/6 i 3/6 (Infantil Masculí 1/4) i Arnau Estrada vs Octavi Valls: 0/4 i 1/4 (Benjamí Masculí 1/2).

El pròxim cap de setmana, l’Aina Ferreiro jugarà les semifinals en categoria Benjamí Femení i la Mariona Vila jugarà primera ronda en categoria Junior Femení. Els altres participants caleros ho faran ja en els quadres de consolació.

Comparteix