Victòria dels veterans de la Cala davant del Canareu

Comparteix

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició de la classificació amb 14 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge per 6 gols a 0 als veterans del Canareu, una victòria necessària davant d’un equip que es va presentar amb 11 jugadors.

Els veterans de la Cala necessitaven la victòria, sobretot després de la dolorosa derrota al camp de l’Amposta de la passada setmana. Davant tenien un Canareu que es va presentar amb els efectius justos per disputar el partit i, així i tot, a la segona part es va quedar amb nou jugadors per lesió.

Els locals es van avançar en el marcador molt aviat amb un gol d’Àlex Suárez, però el Canareu va aguantar bé fins al descans, a uns caleros que no acabaven de definir el seu joc, arribant al descans amb aquesta mínima diferència. A la segona part un altre gol de Doudou va sentenciar el partit davant la davallada física dels visitants. Després arribarien els quatre gols d’un inspirat Xavi Margalef, que deixarien el marcador en el 6 a 0. Tot i la golejada, l’entrenador Joan Pere Llambrich, no està satisfet amb el joc.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició de la classificació amb 14 punts, a dos punts del Santa Bàrbara que és 6è. Els caleros s’enfrontaran diumenge a les 12 h als Veterans del Perelló a casa.

Comparteix