El Bàsquet l’Ametlla imparable cap al títol davant del Reus Deportiu

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders amb 29 punts, empatats amb el Constantí i l’Alcover amb dos i un partit més disputats respectivament.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar es va imposar amb autoritat al Reus Deportiu el passat diumenge al Poliesportiu Municipal Galetet. Els caleros van guanyar 82 a 36 en un partit en el qual van arribar a disposar de 49 punts d’avantatge.

D’entrada els caleros ja van sortir a evitar sorpreses i a demostrar la seva superioritat i així va ser, apuntant-se el primer parcial per 30 a 7 i el segon per 16 a 9. Els caleros van marxar al descans amb trenta punts de diferència a favor seu.

Els de l’Ametlla van aprofitar les diferències per donar descans als titulars i minuts als menys habituals, que també van tenir el seu protagonisme.

Un 56% d’encert en els llançaments de tirs lliures i set encerts des de la línia de tres punts són algunes dades que s’extreuen d’un partit en el qual, Pol Aguado va ser el màxim encistellador amb 24 punts.

Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders amb 29 punts, empatats amb el Constantí i l’Alcover amb dos i un partit més disputats respectivament. Els caleros, ja s’han assegurat el play-off d’ascens a manca de tres partits per disputar.

Comparteix