Victòria del 1r equip i derrota del filial en el doble enfrontament amb el Jesús i Maria

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 1 gol a 4 al camp del Jesús i Maria B. Els caleros van sumar tres nous punts que els mantenen a la tercera posició de la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van guanyar amb claredat al filial del Jesús i Maria. Hèctor Benaiges va obrir el compte golejador calero abans del descans i temps de començar la segona part, un gol en pròpia porta va posar el 0 a 2 en el marcador i va deixar als caleros més prop de la victòria.

Dos gols més de Marc Brull i Jordi Llaó van fer pujar el 0 a 4 i només al final, el filial del Jesús i Maria va fer el gol de l’honor.

Sergi Quintana és el segon entrenador del 1r equip.

La victòria de l’Amposta davant del líder el Gandesa, continua mantenint als de l’Ametlla de Mar tercers a cinc punts de la segona posició i l’empat de la Cava a casa davant del Perelló els deixa tres punts per darrere.

Dissabte els caleros es jugaran part de les seves opcions davant de l’Amposta a casa.

Per la seva part, el filial no va aguantar la dinàmica positiva al camp del Jesús i Maria C. Els caleros, que es van avançar en el marcador al cap de dos minuts de la segona part amb un gol de Salifou Thiam, van veure com els locals els anaven remuntant el partit fins a posar-se 4 a 1 en el marcador. Una llàstima que els de l’Ametlla de Mar no poguessin seguir amb la seva remuntada a la classificació.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El filial és 12è a la classificació amb 18 punts. El pròxim partit rebrà a casa a l’Aldeana B.

Comparteix