Segona victòria de l’equip femení a la lliga de pàdel

Comparteix

L’equip femení de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar ja es comença a acostumar a guanyar. Diumenge van assolir la segona victòria d’aquesta temporada, la primera a casa, davant del Club Esportiu Amposta.

Les de l’Ametlla de Mar, van guanyar dos dels tres partits de l’enfrontament. Laia Martí i Àngels Martí van guanyar 6/4 i 6/2, Carmen Arjona i Jordina de Gràcia van perdre  3/6, 7/6 i 5/7 i Ariadna Gimeno i Elena Paun es van apuntar la victòria per 6/2 i 6/1.

Les caleres ocupen la 7a posició de la classificació amb 5 punts. Diumenge a les 12 visitaran les pistes del Pàdel Club Tortosa Girls.

Ariadna Gimeno és integrant de l’equip femení.

L’equip A masculí que milita a la 3a Catalana va perdre per dues partides a una a les pistes del Club Pàdel Mora la Nova B. Ivan Fernández i Aleix Cespedes van guanyar 0/6 i 2/6. Marc Medrano i Miquel Martí van perdre 6/4 i 6/4 i Sergi Callau i Albert Bardí van perdre 6/3 i 6/3. Els caleros amb sis punts a la classificació estan en zona de disputar el play-off. Diumenge a les 11 del matí rebran a les pistes del CEM la Cala al Jesussport Germans Callejón.

L’equip B masculí que juga a la 4a Catalana va perdre per 2 a 1 amb el Club Esportiu Amposta. La parella Albert Puell i Sergio Coll va guanyar en tres sets 6/4, 4/6 i 6/3. Jordi Nolla i Jonnhy Reixach van perdre 6/0, 0/6 i 1/6. I Jordi Bardí i Manuel Huamanchumo van perdre 1/6 i 3/6. L’equip B  segueix cuer a la classificació amb 3 punts i este pròxim cap de setmana descansa.

Comparteix