El Bàsquet l’Ametlla a superar el tràmit del Reus Deportiu

Comparteix

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar jugarà diumenge a les 18 h al poliesportiu municipal Galetet davant del Reus Deportiu amb l’objectiu de sumar una nova victòria que els atansi al títol.

Els caleros, ja classificats per disputar el play-off d’ascens, continuen líders empatats amb l’Alcover però amb un partit menys disputat. Amb una sola victòria en tota la temporada, els caleros són favorits pel partit de diumenge davant d’un equip que a la primera volta, tot i anar cuer a la classificació, els va posar les coses molt difícils i només els van poder guanyar en l’última cistella. Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Els caleros jugaran el 29 de març un partit decisiu a la pista de l’Alcover, tot i que abans, haurà de superar al Reus Deportiu diumenge i al Salou la setmana que ve. Tots dos partits els jugarà a casa.

Comparteix