Les Jornades de la Galera finalitzen amb prop de dos mil menús servits a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Fins al 19 de març, el municipi acull la Ruta de Tapes Tot S’hi val.

Diumenge passat van finalitzar les Jornades de la Galera, la cita gastronòmica, que s’ha celebrat a les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, entre el 10 de febrer i el 12 de març. Concretament, els deu restaurants del municipi que han participat, han elaborat 1.964  menús.

Les xifres són similars a l’any anterior, quan es van assolir els 2.050 menús servits. La regidora de Turisme, Maite Boquera, valora molt positivament les jornades.

Fins al 19 de març, l’Ametlla de Mar acull la Ruta de Tapes Tot S’hi val que ofereix 13 tapes diverses als restaurants del municipi. Les següents Jornades Gastronòmiques previstes al municipi seran les de la Tonyina Roja, entre el 28 d’abril i el 14 de maig. Unes jornades on es serviran menús gastronòmics als restaurants i també tapes als bars, amb la Ruta de la Tapa Roja.

Comparteix