Jordi Gaseni és presentat com a candidat d’ERC a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Gaseni va comptar amb el suport de Carme Forcadell per la seva presentació com  l’alcaldable de l’Ametlla de Mar.

L’alcalde i portaveu d’ERC, Jordi Gaseni, es va presentar aquest dimecres, com a candidat d’alcaldia a l’Ametlla de Mar, en un acte que va tenir lloc a la Sala de la Societat.

A l’acte, Jordi Gaseni va comptar amb el suport de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya a la XI legislatura i pregonera de La Cala l’any 2013. A més també es va comptar amb la presència  del delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i diversos directors territorials i alcaldes del territori.

L’actual alcalde va remarcar la força per emprendre un nou mandat, coincidint, va dir, amb el millor moment que viu l’alcaldia per la bona interlocució que hi ha entre el municipi i les diferents institucions.

Gaseni, va posar en valor l’experiència adquirida durant aquests darrers dos mandats i va manifestar que l’objectiu és seguir lluitant per acabar amb el llegat que, segons diu, va deixar l’anterior equip de govern del qual els habitants encara en pateixen les conseqüències.

El candidat vol seguir centrant l’acció de govern en el gruix d’oportunitats i projectes en positiu que s’han estat gestant durant aquests anys i que es veuran realitzats en la propera etapa municipal.

Els futurs projectes se centren en la millora del benestar de les persones: la finalització de la nova Biblioteca Municipal, l’ampliació del CAP, la millora de carrers de Tres Cales, la construcció de la rotonda d’accés al poble, els projectes de les depuradores de les urbanitzacions del nord i l’actual, entre d’altres.

Comparteix