Segona derrota consecutiva de la Cala

Comparteix

Amb aquesta derrota, els de l’Ametlla de Mar continuen a la tercera posició de la classificació amb 41 punts.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 1 gol a 0 al camp del Roquetenc, enllaçant així dues derrotes consecutives, un fet que no passava des de les dues primeres jornades del campionat de lliga.

Els de l’Ametlla van tenir les seves opcions al llarg del partit, sobre tot a la primera part, tot i que als caleros els va costar molt desenvolupar el seu joc per culpa de les condicions del camp de gespa natural.

El porter calero Erik Segarra va aturar un penal i els locals van marcar en una jugada afortunada. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip,

Amb aquesta derrota, els de l’Ametlla de Mar continuen a la tercera posició de la classificació amb 41 punts, tot i que l’Amposta s’escapa a cinc punts de diferència a la segona posició i la Cava s’atansa a 1 sol punt des de la quarta.

Els caleros jugaran dissabte el tercer partit consecutiu fora de casa, al camp del Jesús i Maria B.

Per la seva part, el filial de la Cala va guanyar per 6 a 2 amb gran autoritat al Tivenys. Els caleros sumaven per primera vegada dues victòries consecutives en sumar la victòria al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre. Als de l’Ametlla de Mar els va costar obrir la llauna i no per no disposar d’ocasions, doncs des d’un primer moment van ser superiors. Es va arribar al descans amb un ajustat 2 a 1 en el marcador, tot i que l’inici de la segona part dels caleros va ser fulgurant i ben aviat es van posar 4 a 1. La resta, domini dels de l’Ametlla de Mar i un Tivenys que tot i la millor classificació, no va saber reacciona en cap moment. Jordi Subirats és l’entrenador del filial,

Salifou amb tres gols va ser el golejador d’una tarda en la qual també van marcar William Gonzalvo, Genís Consarnau i Ferran Pallarés.

Els de l’Ametlla de Mar han superat al filial de la Cava a la classificació i són 12ns amb 18 punts. El pròxim dissabte juguen al camp del Jesús i Maria C, just després del 1r equip.

Comparteix