Inicien els tràmits per construir una central fotovoltaica de més de 71.000 panells a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La instal·lació preveu una línia d’evacuació d’alta tensió fins a Vandellòs.

L’empresa de ‘Sevilla Neosol Tecnologia y Energia’ ha iniciat els tràmits per construir una central fotovoltaica a l’Ametlla de Mar amb 71.400 panells solars de 700 Wp de potència unitària. La capacita total prevista instal·lada arribaria als 40 MW amb 28 inversors trifàsics de 1.663 kVA de potència.

La instal·lació s’anomena Parc solar fotovoltaic Raspersolar 1 i tindrà també una línia aèria d’alta tensió de 7,2 quilòmetres per evacuar l’energia fins a la subestació de Vandellòs, amb una tensió de servei de 400 KV.

El pressupost total és de 26.104.006,59 euros.

Ara, els Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament d’Acció Climàtica han publicat el projecte tècnic i s’ha obert el període de consulta i d’al·legacions.

Comparteix