La victòria del Cadet a Camarles salva la jornada del futbol base calero

Comparteix

La del passat cap de setmana no va ser una jornada positiva dels equips inferiors de l’Ametlla de Mar. Salvant el cadet que va golejar a Camarles, la resta van comptar per derrotes els seus partits.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre 4 a 2 a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Els caleros van mantenir-se amb opcions fins al tram final. A l’inici van saber sobreposar-se en dues ocasions als gols locals. Amb moltes baixes, l’equip encaixar el 4 a 2 amb l’equip abocat a l’atac a la recerca de l’empat. Denís Margalef i el cadet Jahvè Moreso foren els golejadors caleros. Els de l’Ametlla de Mar ocupen la 4a posició a la classificació amb 27 punts.

Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet va golejar 0 a 9 al Camarles a domicili. Els de l’Ametlla de Mar ja guanyaven 0 a 3 als 5 minuts de joc. Un partit plàcid que va servir per mantenir-se líders i donar minuts als menys habituals. Genís Margalef, Unai Costa i Joel Sabaté van marcar per partida doble i també ho van fer Hèctor Montaña, Lluc Garcia i Unai Iruela.
Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Quant a l’infantil, va tornar a donar mostres de la seva evolució, competint la victòria a l’Ascó fins a l’últim instant, tot i que van acabar perdent per 0 a 1 davant d’un equip millor classificat. Segueixen a la cua però millorant sensacions.

Si parlem de l’Aleví, els caleros van tenir una desconnexió important al primer quart i l’inici del segon. Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Gorka Brull, els rapitencs van posar-se 6 a 1 al minut 29 de partit. Patxi Nieves, Jan Jorba i de nou Gorka Brull van maquillar el marcador en els últims minuts per deixar-lo 6 a 4. Són 7ns amb 18 punts.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 6 a 3 davant de l’Arnes B. Els caleros es mantenen 4ts amb 10 punts. Mentrestant, el prebenjamí Seitonillos va perdre 1 a 5 davant el Mora la Nova blau. Els de l’Ametlla de Mar segueixen 6ns amb 3 punts.

Comparteix