Comencen les sessions de ball a la Sala SCER amb el duet ‘A Tempo’

Comparteix

La Societat ja té preparada tota la programació d’aquest any.

La SCER de l’Ametlla de Mar encetarà, aquest dissabte 11 de març a la nit, el programa de sessions de ball a la Sala. El duet ‘A Tempo’ serà l’encarregat d’amenitzar musicalment aquesta primera sessió.

La Societat ja té preparada tota la programació d’aquest any, oferint una mitjana de dues sessions de ball mensuals, exceptuant els mesos de juliol i agost i adaptant les sessions a la programació de les diferents activitats que organitza l’entitat.

Així ho expliquen Noèlia Brull, presidenta de l’entitat i Joan Pere Brull, encarregat d’organitzar les sessions de ball.

Durant la darrera temporada, hi van participar una mitjana de 70 o 80 persones per sessió, arribant a un centenar de persones en algunes ocasions.

L’entrada pels socis és de 6 € i de 8 € pels no socis. L’entrada inclou una tira pel sorteig d’un pernil i una degustació de pastes i cava.

A banda de les sessions de ball, un altre dels projectes amb els quals està treballant l’entitat és l’organització d’alguna sessió musical o festa per als joves d’edat preadolescent.

Comparteix