S’obre el període de preinscripció pel curs 2023-2024

Comparteix

La preinscripció és pels ensenyaments educació infantil, primària i secundària.

Fins al 20 de març, les famílies ja poden fer la preinscripció dels seus fills/es pel curs vinent, en educació infantil i primària a l’Escola Sant Jordi. Cal que facin el tràmit, els alumnes que han de començar educació infantil o bé els nous alumnes; la resta d’alumnat no, ja que la matrícula es fa de manera automàtica.

La preinscripció es pot fer de dues maneres, per sol·licitud electrònica o amb suport informàtic, les dues es fan en línia, telemàticament.

Per fer la sol·licitud electrònica cal tenir identificació ‘ideCat mòbil’ o ‘clave’ i per la sol·licitud amb suport informàtic, cal tenir la documentació necessària escanejada a l’ordinador.

Un dels requisits alhora de fer el tràmit és fer constar el número d’identificació de l’alumne/a (IDALU), que proporcionarà l’escola on està matriculat. Així ho explica la directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, qui també destaca que és molt important fer la preinscripció dins al termini.

Per més informació, les famílies es poden dirigir a l’escola presencialment o bé consultar els passos i requisits de preinscripció al web del centre.

Pel que fa a la preinscripció de secundària serà del 8 al 20 de març, la de Batxillerat del 20 al 26 d’abril i la de cicles formatius de grau mitjà, del 12 al 18 d’abril del 2023 per als alumnes amb continuïtat d’escolarització i del 9 al 15 de maig per a la restat d’alumnat.

Comparteix