Derrota del 1r equip a la Ràpita i victòria de mèrit del filial al camp de l’Olímpic

Comparteix

Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar retornen a la tercera plaça.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 2 a 0 al camp del filial de la Rapitenca. Els caleros posant fi a una ratxa de cinc victòries consecutives i deixaven escapar la segona posició assolida entre setmana a Santa Bàrbara.

Els de l’Ametlla de Mar no van poder mantenir la ratxa positiva dels darrers partits davant de la Rapitenca B. Tot i que van disposar d’ocasions i pals per poder tornar a casa amb un resultat positiu, els caleros van estar negats de cara a porta. Això significà un llast massa gros després d’haver encaixat un gol a l’inici de cada part.

Els caleros van merèixer més davant dels rapitencs, i fins i tot van demanar dos clars penals, però en aquesta ocasió la moneda va caure de l’altre costat, tot i l’intens treball realitzat.

Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar retornen a la tercera plaça després que l’Amposta els hagi tornat a avançar a la classificació. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial va aconseguir ahir la tan anhelada victòria i ho va fer al camp de l’històric Olímpic Mora d’Ebre.

Els de l’Ametlla de Mar van començar perdent des de ben aviat, ja que al minut 7 encaixaven el primer i únic gol, tot i que Genís Consarnau contrarestava amb l’empat al minut 17. Els caleros van fer un partit molt seriós i van mostrar-se com en moltes fases dels últims partits. Temps de començar la segona part, Àlex Núñez va establir l’1 a 2 resultat que ja no es mouria, tot i els intents dels locals i les clares ocasions caleres que els haguessin donat la tranquil·litat. Jordi Subirats “To”, és l’entrenador de l’equip.

Tres punts importants que permeten als caleros allunyar-se de la cua i atansar-se a la Cava i a Olímpic.

Comparteix