Diverses entitats caleres i de tot el territori mostren el seu condol per la mort dels tres menors

Comparteix

Els menors que eren de Camarles van tenir un accident de trànsit al TV-3022 al Perelló, anant a veure un partit de futbol.

Commoció total a Camarles i arreu del territori per la mort de tres adolescents de Camarles, aquest diumenge, en un accident de trànsit a la TV-3022 al Perelló, mentre que una quarta persona va resultar ferida crítica, segons va informar el Servei Català del Trànsit. Els adolescents anaven a veure un partit de futbol, que va quedar suspès.

Per causes que s’estan investigant, un cotxe, que circulava en sentit nord cap a Rasquera, va sortir de la via, va caure per un barranc i es va incendiar. El conductor del vehicle, major d’edat, és el que ha resultat ferit crític, que va ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron.

Els quatre adolescents, integrants de l’equip juvenil del Camarles CF, anaven direcció Pinell de Brai, per veure un partit de futbol del filial de Camarles CF contra el Pinell CF, un partit que va quedar suspès cap a la mitja part, quan els equips es van assabentar de la notícia.

Els missatges de condol a les xarxes socials entre els clubs i associacions esportives s’han repetit des que es va conèixer la notícia. La Federació Catalana de Futbol i altres entitats de tot el territori, com el SCER Futbol La Cala o l’Ateneu Calero, han mostrat el seu condol, a través de les xarxes socials, per la mort dels joves.

Per la seva banda, el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, es va desplaçar fins al Perelló arran del sinistre i en declaracions a la premsa va assenyalar que hi ha una investigació judicial oberta i que els Mossos faran “les investigacions que corresponen” i va lloar l’atenció que el SEM va brindar a les famílies de les víctimes “en una situació molt difícil”.

Amb aquestes ja són 24 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

Comparteix