El Mora d’Ebre posarà a prova el lideratge del bàsquet calero al Galetet

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar són líders amb 23 punts i amb un partit menys disputat.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar afrontarà aquest cap de setmana un nou compromís oficial al poliesportiu municipal Galetet i defensarà la seva posició de líder al campionat.

Els de l’Ametlla de Mar rebran al Club Bàsquet Mora d’Ebre, un equip sempre complicat al que els caleros van guanyar a domicili a la primera volta. Així i tot, la seva classificació és enganyosa, ja que tot i estar 7è amb 19 punts, és l’equip que menys partits ha disputat fins al moment, amb dos i tres partits menys que la majoria.

Quant als de l’Ametlla de Mar, són líders amb 23 punts i amb un partit menys disputat. Amb una sola derrota en tota la temporada, els de l’Ametlla de Mar esperen un rival molt complicat, tal com explica Aitor Gavilán, un dels components de l’equip.

El partit, que es disputarà al Galetet, està previst diumenge a les 18.15 h.

Comparteix