‘Lluny de la Terra Baixa’ és la nova novel·la de Ramon Margalef Benàiges

Comparteix

Una novel·la negre que narra la suposada mort de l’autor.

Ramon Margalef Benàiges ha publicat un nou llibre titulat ‘Lluny de la Terra Baixa’. Es tracta d’una novel·la negra, on l’autor narra la seva suposada mort. A través d’aquest succés fictici, Margalef es despulla davant del lector explicant la seva vida i la seva dispersa situació familiar amb la intenció de desmitificar-la.

Tot comença amb un suposat enverinament. Un enverinament que provoca la mort de Ramon Margalef i que es converteix en el tret de sortida d’aquesta novel·la autobiogràfica i de lectura àgil, on l’autor explica la seva situació familiar ‘dispersa’, amb tres exdones i cinc fills.

A més, a la novel·la també profunditza amb un succés polític que va viure quan estudiava a Tarragona, l’any 1976 després de la mort de Franco.

La història ocorre un dia com avui a l’Ametlla de Mar. Per això, es poden identificar llocs reals del municipi i també personatges de la mateixa vida de Margalef com el seu fill Fidel, que serà qui investigarà la causa de l’enverinament.

Margalef explica que amb aquesta novel·la ha volgut desmitificar la seva situació familiar i alhora buscava l’afinitat dels fills en el moment de la mort del pare.

El llibre es pot trobar a les diferents llibreries locals i també a la plataforma de l’Amazon.

Comparteix