Derrotes del Pàdel en el doble enfrontament amb el Serramar

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar són 3rs amb 5 punts i es mantenen en zona de Play-off.

Tant l’equip A a la 3a Catalana com el B a la 4a Catalana van perdre els seus partits del passat cap de setmana en el doble enfrontament amb el Serramar d’Alcanar, tot i que l’A va esgarrapar un punt molt important.

L’equip A va perdre per 2 a 1 en el tanteig global, però va sumar un punt que els permet mantenir-se en zona de play-off. La parella Antonio Callau i Ivan Fernández va guanyar per un doble 6/2. Marc Medrano i Albert Bardí van perdre 6/7, 6/3 i 3/6. I Aleix Cespedes i Sergi Callau van perdre 6/2, 3/6 i 3/6.

Els de l’Ametlla de Mar són 3rs amb 5 punts i es mantenen en zona de Play-off. Diumenge descansen.

Pel que fa al B, va perdre per 3 a 0 a les pistes del Serramar B. La parella Joaquim Peña i Ivan Ferreiro va perdre 6/1 i 6/2. Manuel Huamanchumo i Enric Vila va perdre 6/2 i 6/4. I Albert Puell i Joan Reixach van perdre 6/2 i 6/0.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen cuers amb un sol punt a la classificació. Diumenge a les 10.15 h juguen a les pistes del Terres de l’Ebre C de la Ràpita. Jordi Torres és un dels components de l’equip A.

Pel que fa a l’equip femení, aquesta setmana va descansar i diumenge a les 12 h juguen a les pistes del Serramar B d’Alcanar.

Comparteix