L’Ajuntament dignifica la Torre de l’Aigua

Comparteix

La intenció és adequar l’estructura i també tot l’espai.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha iniciat els treballs d’adequació de la Torre de l’Aigua, situada a l’extrem nord del municipi, al costat de la via del tren tocant amb el Barranc de Pixavaques. Es tracta d’un dipòsit d’aigua en desús que davant la seva ubicació privilegiada, l’Ajuntament ha vist necessària una posada a punt per dignificar l’estructura.

La setmana passada, la brigada municipal va iniciar els treballs de reparació de la Torre de l’Aigua. De moment, s’han reparat alguns forats, s’ha netejat la superfície i en els pròxims dies, es pintarà de blanc per posar-la al dia. També es posarà una balla per tal que la gent no pugui accedir-hi i es mantingui el terreny net.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, avança que també es vol fer una pintada d’algun pintor local.

La Torre de l’Aigua és un dels edificis més antics del poble, que data de la segona meitat del segle XX.

Comparteix