1a victòria de l’infantil en una jornada positiva pel futbol base calero

Comparteix

Victòria també pel Cadet, empat pel Juvenil i derrota pel Benjamí Llobarrets.

Després del descans al futbol base pel Carnestoltes, el passat cap de setmana va tornar l’activitat amb una jornada prou positiva pels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar, destacant la primera victòria de la temporada de l’infantil de l’AME.

El Juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va deixar escapar dos punts contra tot pronòstic del camp de la Cala, després d’empatar 1-1 davant de l’Arnes. Els caleros, clars dominadors del partit, van veure’s sorpresos després d’avançar-se en el marcador i no saber tancar el partit, tot i les ocasions creades. Denís Margalef va fer l’únic gol calero. Ara els de l’Ametlla de Mar encara són 4ts a la classificació amb 27 punts. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Quant al Cadet, va aconseguir una treballada victòria per 3 a 1 davant de l’Arnes. Als caleros, que van obrir la llauna ben aviat amb un gol de Jahvè Moreso, els va costar matar el partit. Tot i que Genís Margalef va fer el segon a la represa, un gol visitant va portar el neguit fins que al 74, Unai Costa va fer el 3 a 1 definitiu. Tres punts que valen per continuar al capdavant de la classificació amb 49 punts.

L’Infantil, per la seva part, va obtenir la primera victòria de la temporada, demostrant que l’evolució dels darrers partits ja ha donat fruit. Els de l’Ametlla de Mar es van avançar en el marcador al primer minut de partit amb un gol de Genís Nolla. Tot i que l’Alcanar va empatar al final del partit, els caleros encara van tenir temps de fer un segon gol de penal, convertit per Genís Nolla abans del xiulet de l’àrbitre. Tot i seguir a l’última posició de la classificació amb 7 punts, aquesta victòria serà molt important psicològicament per a l’equip. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil,

Per últim i en futbol escolar, el Benjamí Llobarrets va perdre per 0 a 4 davant del Jesús i Maria blanc. D’aquesta manera es veuen superats a la classificació i ara són 4ts amb 10 punts.

Tant l’Aleví com el Prebenjamí van ajornar els seus partits davant de l’Aldeana i el Flix, respectivament.

Comparteix