La Cala li fa un 7 al Corbera pensant en el Santa Bàrbara

Comparteix

Tres gols de Jordi Llaó, un d’ells olímpic, dos més d’Emma Meza i el d’Ivan Vidal i Marc Brull, van deixar el marcador en un 7 a 0.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 7 a 0 al Corbera d’Ebre en partit corresponent a la 18a jornada del campionat de lliga de 3a Catalana. Un partit plàcid pels caleros que van ser clars dominadors davant d’un equip que està a la cua de la classificació.

Els caleros van imposar-se dissabte en un partit de tràmit davant del Corbera d’Ebre, el qual, es va presentar amb només 11 jugadors. Això no vol dir que els de la Terra Alta vinguessin vençuts, però res van poder fer davant la superioritat calera que sense exigir-se al màxim, va golejar-los.

Tres gols de Jordi Llaó, un d’ells olímpic, dos més d’Emma Meza i el d’Ivan Vidal i Marc Brull, van deixar el marcador en un 7 a 0.

Els caleros van pensar més en el partit de dimecres a Santa Bàrbara, que en ampliar encara més el marcador. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Ara, després de la sanció a l’Amposta, que ha perdut els tres punts del partit al camp del Xerta, els caleros es mantenen tercers a la classificació, tot i que dimecres, els de l’Ametlla de Mar jugaran la represa del partit que es va ajornar a Santa Bàrbara per l’apagada de llum.
Cal recordar que el partit es va interrompre en el minut 29 quan els caleros guanyaven 0 a 2.

En cas de produir-se una victòria calera, els de l’Ametlla de Mar avançarien als ampostins i se situarien 2ns a la classificació, a 10 punts del líder el Gandesa, 1 punt per sobre de l’Amposta i a set punts de diferència de la Cava que és tercera.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre 1 a 4 amb el Gandesa B. Els caleros van fer una gran segona part essent molt superiors als visitants. Fins i tot es van avançar en el marcador amb un gol de Salifou i haurien pogut ampliar encara més el marcador si no hagués estat per les errades de l’àrbitre assenyalant dos injustos fores de joc que deixaven als caleros sols davant del porter.

El Gandesa va aconseguir empatar als 33 minuts i posar-se al davant abans del descans. A la segona part, la cosa va anar diferent, ja que els caleros van ser incapaços de donar la volta al marcador i el Gandesa encara va ampliar les distàncies fins a l’1 a 4. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 13ns a la classificació amb 12 punts.

Comparteix