La Cala viu un Carnestoltes amb un alt nivell de participació i disfresses

Comparteix

Més de 300 persones van participar als concursos organitzats per la regidoria de Festes.

El Carnestoltes s’ha celebrat a l’Ametlla de Mar, un any més, amb èxit de participació. Els concursos, organitzats per la regidoria de Festes, han comptat amb una vintena de grups participants, el que es tradueix amb més de 300 disfresses que van desfilar dissabte i diumenge pels carrers del municipi a les rues sènior i infantil.

El gran premi de la nit, el de carrossa, se’l van emportar els personatges de la pel·lícula ‘Shrek, valorat amb 350 euros i una gratificació de 100 euros per la confessió de la carrossa. Els personatges de la comparsa ‘La Cala Of Thrones’ es van emportar 200 euros. I ‘El Valle De Las Mariposas’, el premi de grup amb 150 euros.

També assenyalar els premis per la parella de ‘Unicorn Fantasy’, amb 100 euros i la categoria individual, amb 60 euros de premi, per ‘La Muñeca Nina’. El premi extraordinari, valorat en 100 euros, pels que més sensació i disbauxa van causar al públic, va ser per ‘A Bordo Del Titanic’.

La nit al pavelló poliesportiu va seguir amb l’entrega de premis dinamitzada per la cupletista ‘Brigitta Lamoure’ i seguidament, la música, amb La Tribu i el dj Òscar Sánchez, per a tots els públics.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, en fa una molt bona valoració i apunta que ha estat un carnestoltes amb molta participació i amb un alt nivell de confecció de disfresses.

Diumenge la cita va ser per als més petits, amb la rua i concurs infantil. ‘Los Manguis’ van endur-se el premi de comparsa, valorat en 100 euros. ‘Al Agua Patos’ el de grup amb 70 euros, ‘Pop Corn’ el de parella o trio amb 50 euros, i ‘Lo Iaio Genís’ l’individual amb 30 euros. ‘Unicorn Fantasy’ es va endur els 50 euros del premi extraordinari. La festa va seguir amb una xocolatada per tots els assistents.

Comparteix