Noves derrotes pels equips de pàdel caleros

Comparteix

La pròxima jornada, l’equip masculí A jugarà contra el Serramar A, al cem la Cala, en un partit que esperen sumar punts per ascendir a la classificació.

Continua la lliga de pàdel dels equips caleros i en la passada jornada, l’equip masculí B de Pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va caure derrotat, a casa, contra el Pàdel Club Tortosa. Els jugadors caleros no van tenir opcions en cap dels tres partits de poder sumar algun punt. Per la seva banda, l’equip femení, que es va desplaçar a les pistes del Pàdel Colors, va finalitzar la jornada amb tres clares derrotes.

Cap dels dos equips federats de pàdel de l’Ametlla de Mar, que disputaven el passat cap de setmana, va aconseguir la victòria. L’equip masculí A va descansar.

En 4a categoria Masculina absoluta, els resultats van ser els següents: Joaquim Peña – Manuel Wamanchumo: 0/6 i 0/6 (derrota), Enric Vila – Sergio Coll: 2/6 i 1/6 (derrota), Jordi Nolla – Jordi Bardí: 2/6 i 2/6 (derrota).

I en 3a Categoria Absolut Femení: Elena Paun – Montse Bayarri: 6/1 i 6/2 (derrota), Eva de l’Amo – Laia Martí: 6/4 i 6/1 (derrota), Jordina De Gràcia – Ariadna Gimeno: 6/0 i 6/2 (derrota).

De cara el pròxim cap de setmana, l’equip masculí A jugarà diumenge a les 11 h, contra el Serramar A, al cem la Cala. Un partit important, ja que el Serramar A està en 2a posició de la classificació i els caleros en 3a i podria ser una oportunitat per ascendir a la classificació. Així ho explica un dels integrants de l’equip, Jordi Torres.

Per la seva banda, a la pròxima jornada, l’equip femení descansa i el masculí B jugarà contra el Serramar a Alcanar dissabte a les 12 h.

Comparteix