Tornejos de petanca de la Candelera i Sant Valentí

Comparteix

L’equip guanyador estava format per Xavi Boyer, Rubén Gimeno i José Antonio Ruiz.

72 jugadors van participar en el IV Campionat de Petanca de la Candelera, que es va disputar durant tota la jornada del diumenge dia 29 de gener al parc del Bon Repòs. En total van competir 24 tripletes en un torneig molt competit.

L’equip guanyador estava format per Xavi Boyer, Rubén Gimeno i José Antonio Ruiz.

El passat dissabte dia 11 de febrer es va disputar a les pistes del Parc Públic de Tres Cales el Torneig de Sant Valentí organitzat per l’Associació de Petanca Tres Cales. La parella guanyadora va ser la formada per Maribel Muñoz i Virgilio Gómez i en segona posició va quedar la parella Yvonne Henriette i Jose Francisco Martos.

Comparteix