S’obren les inscripcions pels concursos de Carnestoltes 2023, que enguany arriba amb una rua més llarga que mai

Comparteix

El Carnestoltes a l’Ametlla de Mar se celebrarà el cap de setmana del 24 de febrer.

Fins al divendres 24 de febrer hi ha temps per apuntar-se als concursos a la regidoria de Festes.

L’Ametlla de Mar escalfa motors per celebrar el Carnestoltes, que enguany arriba una setmana més tard i amb la rua del dissabte més llarga que mai. Les persones interessades en participar als concursos ja es poden inscriure fins al divendres 24 de febrer.

Ja és habitual que davant la proximitat de la Festa Major de la Candelera, la regidoria de Festes decideixi celebrar el carnestoltes una setmana més tard de l’efemèride. D’aquesta manera, els participants del concurs tenen més temps per preparar les disfresses i carrosses.

La festa s’iniciarà el divendres 24 de febrer amb ‘La Pijamada’, una festa a càrrec dels Quintos i Quintes de 2003, que anirà amenitzada amb sessió dels dj’s Mael Wulschleger i Sergi Cid, i on els assistents hauran de lluir els seus millors pijames. Per participar-hi no és necessària inscripció, sinó entrada de 5 euros anticipada i 7 euros a taquilla.

El dissabte 25 de febrer, a partir de les  19.30 h de la tarda tindrà lloc la rua de disfresses i de participants del concurs sènior, que enguany tindrà un recorregut més llarg, d’unes 2 hores, i anirà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero i la Batucada Kalakatà.

El recorregut de la rua sortirà des de l’Institut Candelera i passarà per la Rambleta, carrer Mediterrani, Cova Gran, Av. Part de Cala, carrer del Pont, Av. Amistat Hispano Italiana fins a l’Oficina de Turisme. D’allà baixarà l’Av. Batlle Josep Pi Joan fins a l’Ajuntament i d’allà es farà el recorregut habitual, pel carrer Sant Joan, Andreu Llambrich, costera de Sant Roc, carrer Major i fins al Poliesportiu. Un cop arribats al Poliesportiu, els participants desfilaran i exhibiran les seves disfresses.

Ja a la nit, a les 00.30 h tindrà lloc l’entrega de premis del concurs sènior i seguidament l’inici de la festa de Carnestoltes 2023, al poliesportiu, amb la banda “LA TRIBU” i sessió amb el Dj Òscar Sánchez, que faran moure l’esquelet fins a altes hores de la matinada.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Els concursos mantenen les categories dels anys anteriors i també el premi extraordinari, que es va incorporar fa dos anys, i que va dirigit als participants que més sorpresa, disbauxa i sensació causin als assistents amb la seva disfressa.

El diumenge 26 de febrer serà el torn dels infants. A les 17.30 h s’iniciarà la rua habitual des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, on tindrà lloc el concurs de disfresses infantils (de 0 a 13 anys) amb l’animació infantil, l’entrega de premis i xocolatada.

Els participants dels concursos s’han d’inscriure prèviament, a l’Oficina de Festes, tots els matins, fins al divendres 24 de febrer.

Comparteix