La natació calera afronta la primera competició comarcal a Tortosa

Comparteix

L’expedició calera estarà formada per 26 nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar,

Aquest cap de setmana comença la competició per a la secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar que participarà en la 1a jornada del Campionat Comarcal de Natació del baix Ebre dels Jocs Esportius Escolars.

L’expedició calera estarà formada per 26 nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar, que competiran en aquesta ocasió en les modalitats esquena i lliures i a totes les categories des de prebenjamí fins a cadet, ja que en l’única categoria que no tindran representació serà en juvenil.

Griselda Gaseni veu a l’equip preparat i espera seguir amb l’evolució de la secció després d’haver viscut l’any passat el millor any de la història.

La piscina del Complex Esportiu Win de Tortosa serà l’escenari d’aquesta competició en la qual també participaran a més de l’AME de l’Ametlla de Mar, el Club Natació Tortosa, l’EM Tortosa WIN i l’Institut Mare de Déu del Portal de Batea.

La competició, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i amb el suport tècnic del Club Natació Tortosa, començarà a les deu del matí i contempla un total de 55 sèries, amb la participació d’uns cent esportistes. Els prebenjamins i benjamins neden distàncies de 25 metres per prova, els alevins 50 i els infantils, cadets i juvenils un total de 100 metres.

Al final i en aquestes edats de formació, la classificació final es fa en funció de la categoria i donant prioritat al fet d’haver competit en el màxim d’estils possibles, tenint en compte la suma dels temps de les proves en lliures, esquena, braça i papallona.

El campionat comarcal de natació del Baix Ebre continuarà l’11 de març a l’Ametlla de Mar i de nou a Tortosa el 29 d’abril.

Comparteix