Dos equips de la Cala a la primera trobada escolar de bàsquet 3×3 del Baix Ebre

Comparteix

Els dos equips que presentaran els caleros participaran a les categories aleví i benjamí, i estaran formats pels jugadors que participen regularment de l’activitat extraescolar impulsada aquest any pel club.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar ha inscrit dos equips inferiors a la primera trobada de bàsquet 3×3 dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre que tindrà lloc el diumenge 19 de febrer al Pavelló del Temple de Tortosa.

En total s’han inscrit quinze equips, de set escoles i entitats de la comarca del Baix Ebre, que representaran a escoles i clubs de Tortosa, Roquetes, l’Aldea i Ametlla de Mar.

La competició, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport tècnic del CB Tortosa, ha previst encreuaments en tres categories, prebenjamí, benjamí i aleví, i els equips representen a les escoles del Temple, Consolació i Mercè de Tortosa, Marcel·lí Domingo de Roquetes i els clubs de bàsquet de l’Aldea, El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar i el Cantaires de Tortosa.

Els dos equips que presentaran els caleros participaran a les categories aleví i benjamí, i estaran formats pels jugadors que participen regularment de l’activitat extraescolar impulsada aquest any pel club. Santi Duque és un dels components del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar i president de l’entitat.

La diada pretén no només ser un espai de trobada esportiva sinó també un reforçament d’allò que promou el model esportiu dels consells esportius al voltant de l’esport sense exclusions per capacitat i gènere, d’aquí el fet per exemple que tots els equips siguin mixtos, o també el fet de jugar per sobre de competir preparant abans de l’inici dels partits una sessió d’escalfament conjunta de tots els jugadors i jugadores.

Comparteix