Jornada de derrotes pels tres equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

El masculí A va perdre 2 a 1 a la Ràpita, el masculí B va perdre 2 a 1 a Deltebre i el femení A va perdre 0 a 3 amb Lo de Mayo de la Sénia.

Cap dels tres equips federats de pàdel de l’Ametlla de Mar va aconseguir la victòria el passat cap de setmana. El masculí A va perdre 2 a 1 a la Ràpita, el masculí B va perdre 2 a 1 a Deltebre i el femení A va perdre 0 a 3 amb Lo de Mayo de la Sénia.

Tot i que hi va haver partits que van anar molt justos, l’equip A de Pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar no va poder evitar la derrota davant del Bahia Mar A de la Ràpita, un equip nou a la 3a Catalana, com els caleros, però que surt com a favorit per emportar-se el campionat. Tot i la derrota, els de l’Ametlla de Mar van poder sumar un important punt en unes pistes molt difícils.

Antonio Callau i Miquel Martí van guanyar per un doble 5/7, Ivan Fernández i Jaume Pijoan van perdre 6/2 i 6/3 i per últim José Mari Llaó i Isaac Tesón van perdre 5/7, 7/6 i 6/3, amb la qual cosa van estar a punt de decantar l’enfrontament cap als interessos caleros.

Els de l’Ametlla de Mar després d’aquestes dues primeres jornades són 3rs a la classificació amb 4 punts.

Pel que fa a l’equip masculí B que milita a la 4a Catalana, va perdre a les pistes del Delta Smash de Deltebre per 2 a 1. Enric Vila i Manuel Huamanchumo van guanyar 6/3, 4/6 i 1/6. Johny Reixach i Sergio Coll van perdre 6/0 i 6/1. I la parella Robert Ferreiro i Jordi Bardí també van perdre 6/0 i 6/3.

Els de l’Ametlla de Mar després d’aquestes dues primeres jornades són 9ns a la classificació amb 1 punt.

Quant al femení A que juga a la 3a Catalana, va perdre a les pistes del CEM la Cala per 0 a 3 davant del Pàdel Lo Mayo Controlpack de la Sénia. La parella Montse Bayarri i Mònica Llambrich va estar a punt de guanyar amb tres sets que van acabar 4/6, 7/5 i 4/6. Eva del Amo i Elena Paun van perdre 1/6 i 3/6. I Jordina de Gràcia i Ariadna Gimeno van perdre 1/6 i 6/0.

Les caleres després d’aquestes dues primeres jornades són 9es a la classificació amb 0 punts.

Jordi Torres és un dels integrants de l’equip.

De cara el pròxim cap de setmana, l’equip masculí A descansa, l’equip masculí B juga diumenge a les 11 h a les pistes del CEM amb el Pàdel Club Tortosa i el femení A juga a Roquetes davant del Pàdel Colors dissabte a les 13.15 h.

Comparteix