El bàsquet calero imparable davant d’un rival directe com el Constantí Black

Comparteix

Van guanyar 69 a 66 i aquesta és la desena victòria en onze partits de lliga.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va imposar-se dissabte passat al Club Bàsquet Constantí Black per 69 a 66 en un partit vibrant que no es va decidir fins que va sonar la botzina del final del temps reglamentari.

Els caleros van fer dissabte un pas més cap al títol de lliga després de guanyar a un rival directe com el Constantí Black. Aquesta és la desena victòria en onze partits i això els fa ser el principal candidat per apuntar-se el campionat.

Amb alguna baixa destacada a l’equip, els de l’Ametlla de Mar van sortir tímids com demostren els parcials de 14/15 i de 10/13 en els primers dos quarts. Al descans tot va canviar, ja que els caleros van sortir amb molta més empenta i sobretot amb molt més encert de cara a cistella i un inspirat Guillem Mayor, tancant el tercer quart amb un parcial de 29 a 12. Aquesta diferència seria definitiva, puix que en l’últim quart els de l’Ametlla de Mar van trobar a faltar fons de banqueta i amb l’eliminació de l’Uri Marquez, l’Aitor Gavilán i Domènec Duran per cinc faltes, els caleros van patir fins a l’últim moment, mentre els visitants anaven escurant les diferències.

En l’últim llançament del Constantí es va fer el silenci, ja que els caleros amb les forces justes, difícilment haguessin pogut mantenir-se a dalt en el marcador en una possible prorroga.

Sortosament, la pilota no va entrar i el triomf va ser pels locals. Aitor Gavilán és integrant del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar

Amb aquesta nova victòria, els de l’Ametlla de Mar se situen en segona posició amb 21 punts, a dos punts del líder provisional que és l’Alcover amb 23, però amb dos partits més disputats que els caleros.

Aquest cap de setmana és jornada de descans i el següent, l’Alcover amb qui havien de jugar, ha ajornat el partit per a més endavant. Així i tot, el pròxim dimecres dia 22 de febrer a les 20.00 h i al poliesportiu Municipal Galetet, els caleros rebran al Pare Manyanet Reus B, l’únic equip que els ha guanyat aquesta temporada.

Comparteix