S’escapa la primera victòria de l’infantil en una jornada amb triomfs del juvenil i l’aleví

Comparteix

El cadet va ajornar finalment el seu partit davant del Sant Jaume d’Enveja, tal com també va fer el benjamí i prebenjamí.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 gols a 0 al Jesús i Maria. Els caleros van trigar a encetar el marcador fins que Raül Artiola va aconseguir el 0 a 1 al minut 51. Els de l’Ametlla de Mar es van veure afavorits per un gol en pròpia al minut 74 i Sergi Arbó va fer el tercer just abans del final. 4a posició pel juvenil amb 26 punts.

Pel que fa a l’infantil de l’AME, va obtenir el quart empat de la temporada. Fou davant del Roquetenc, equip que està lleugerament millor a la classificació. Els caleros es van avançar amb un gol d’Àlex Puell al minut 6 i van aguantar aquest resultat fins a l’últim minut de partit, que van encaixar el gol visitant. Una llàstima, ja que van estar molt prop d’assolir la primera victòria de la temporada. Una jornada més, cuers amb 4 punts.

L’Aleví per la seva part, va aconseguir la victòria davant del Jesús Catalonia. Tot i començar per darrere en el marcador, els caleros es van imposar per 2 a 1 amb gols de Gorka Brull i Enric Roca. A la segona part els de l’Ametlla de Mar van patir per mantenir els tres punts i la 7a posició a la classificació. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’Aleví.

El cadet va ajornar finalment el seu partit davant del Sant Jaume d’Enveja, tal com també va fer el benjamí i prebenjamí.

Comparteix