La Colla Gegantera de la Cala compta amb un nou gegant en homenatge a Figuerola

Comparteix

El seu nét, president i membre de la Colla, Ramon Estrada, li ha volgut fer un homenatge.

La Colla Gegantera de la Cala va presentar públicament diumenge el nou gegant en honor a Josep Estrada més conegut com Figuerola. El seu nét, membre Ramon Estrada, president de la Colla, li ha volgut fer un homenatge amb la creació d’aquest gegant que a partir d’ara desfilarà juntament amb la resta dels gegants caleros.

La pipa i el sarronet caracteritzen el gegant Figuerola, de 3 metres d’alçada i 37 quilos de pes, realitzat a les Borges Blanques per l’artista geganter Jordi Arnau Espuga, que va ballar diumenge per primer cop a la 3a Trobada de Colles Geganteres organitzada per la Colla calera, amb motiu de la Festa Major de la Candelera.

Rubén Vila és el secretari i cap de colla.

El nou gegant s’afegeix als quatre gegants caleros; Sant Jordi i el drac, Sant Pere i la Candelera.

Comparteix