13 colles participaran en la 3a Trobada Gegantera de la Candelera

Comparteix

La plantada s’iniciarà a les 11 h del matí i la cercavila a les 12 h amb ballada final a la plaça Catalunya.

Aquest diumenge dia 5 de febrer tindrà lloc, en el marc de la Festa Major de la Candelera, la 3a Trobada de Gegants amb la participació de tretze colles geganteres.

Està previst que la plantada, que serà a la plaça Catalunya, s’iniciï a les 11 h del matí i la cercavila a partir de les 12 h pels carrers més cèntrics del nucli urbà al voltant de l’Ajuntament, la plaça Nova i la plaça Catalunya on tindrà la ballada final, aquest any amb un ball individual de cada colla i una ballada conjunta.

Aquest any hi participaran la Colla de Dolçainers Triacapita i els Gegants del Perelló, els Gegants de Mora d’Ebre, Amics dels Gegants de Montblanc, Colla Gegantera de Pallejà, Grup de Gegants de Bonavista, Gegants de Blancafort, Colla Gegantera de Tortosa, Colla Gegantera Fènix de Reus, Estimem els Gegants de les Borges Blanques, Colla Gegantera de Callús, Colla Gegantera de la Ràpita, Colla Gegantera d’Ulldecona i la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar.

Rubèn Vila, president de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, avança el bon ambient que es viurà durant la trobada,

Les colles geganteres assistents gaudiran posteriorment d’un dinar popular, a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors. Una de les novetats d’aquest any serà la col·laboració, durant la trobada, de l’Associació de Plans en Família, que hi participarà amb els seus capgrossos. Tot i que la principal sorpresa encara no desvetllada, ha estat anunciada com una estrena per a la cercavila de l’Ofrena Floral a la Mare de Déu de demà dia 2 de febrer dia de la Candelera.

Comparteix