La Batucada Kalakatà protagonitzarà divendres una cercavila musical

Comparteix

La cercavila s’iniciarà a les 11.45 h a les portes de l’Ajuntament.

Un dels actes més esperats de la Festa Major de la Candelera serà l’actuació de la Batucada Kalakatà de la SCER de l’Ametlla de Mar, que divendres dia 3 de febrer protagonitzaran una cercavila musical.

Està previst que comenci el recorregut a les 11.45 h a l’Ajuntament i posteriorment, després de recórrer els carrers més cèntrics del poble, finalitzarà a la plaça Joan Miró, on s’estarà realitzant la degustació de Tonyina Roja gentilesa del Grup Balfegó.

Els components d’aquesta formació musical tenen moltes ganes de fer aquesta actuació, després de la parada per la Covid. Així ho apunta Natàlia Gaseni, una de les components de la Batucada.

Actualment, la Batucada Kalakatà està formada per una trentena d’integrants.

Comparteix