El 1r equip de la Cala finalitza 3r la 1a volta del campionat

Comparteix

El filial protagonitza una espectacular remuntada, però insuficient davant de l’Amposta B i es queda a les portes de puntuar.

El 1r equip de la S.C.E R de l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 a 2 al Godall en l’últim partit de la 1a volta. Els caleros, que van acabar amb dos jugadors expulsats, va passar més dificultat de les previstes.

Els de l’Ametlla de Mar van fer una primera part seguint el guió previst i essent superior al rival. Emmanuel Meza va avançar als arlequinats en el marcador al minut 5 i Ivan Vidal va fer el primer del seu conte al minut 35. Així i tot, el Godall va escurçar diferències abans del descans.

A la represa, Ivan Vidal feia el tercer per als caleros i quan pareixia que el que restava de partit no revestiria complicacions, van arribar les expulsions. Una entrada per darrere a Jordi Callau va acabar amb l’expulsió del calero després d’una decisió salomònica de l’àrbitre, afavorint l’infractor. En una enganxada entre jugadors era expulsat Hèctor Benaiges i l’equip es quedava amb nou jugadors fins que el capità del Godall va haver d’abandonar el camp per doble amonestació al minut 75.

Els últims minuts van ser de patiment per la inferioritat numèrica local que va donar ales als visitants.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Al final, 3 a 2 i tres punts més, que no només refermen als caleros, sinó que amb la derrota de la Cava davant del filial de la Rapitenca, permet als de l’Ametlla de Mar pujar fins a la tercera plaça amb 32 punts, a dos punts del segon que és l’Amposta i a 10 punts del 1r que és el Gandesa.

Els caleros acaben amb 32 punts la 1a volta, 9 victòries, 2 empats i 4 derrotes, 36 gols a favor i 24 en contra.

El filial per 4 a 5 amb l’Amposta B

Per la seva part, el filial va perdre per 4 a 5 davant del filial de l’Amposta en partit que es va disputar al camp del Perelló. Els caleros, tot i que perdien per 1 a 5 al minut 64, van protagonitzar una gran remuntada en els minuts finals, tot i que no van tenir suficient temps, ja que es van quedar a les portes i van deixar el marcador amb 4 a 5.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Bon partit del filial sense premi, que va plantar cara davant d’un dels equips capdavanters. Els caleros seguiran a la 13a posició amb 12 punts.

Comparteix