El juvenil visita el camp del líder l’Amposta

Comparteix

El juvenil de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 18 h al camp de l’Amposta, líder incontestable de la classificació.

Els caleros hauran de refer-se de la derrota del passat dissabte a casa davant del Tortosa en el qual, amb un gran partit, es van quedar a les portes d’una remuntada èpica. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

Després de la important victòria davant del Batea de dissabte passat, el cadet de l’Ametlla de Mar estrenarà el lideratge en solitari a casa davant de la Sénia, equip que és segon per la cua. El partit es disputarà a les 12 del migdia.

L’infantil, que va treure un valuós empat del camp de la Sénia la passada setmana, juga aquesta tarda a les 19 h al camp del Jesús i Maria. Els caleros que són cuers volen seguir amb l’evolució mostrada davant d’un equip que és 5è a la classificació.

Quant a l’aleví, juga aquest dissabte a les 10.30 h a casa davant de l’Ebre Escola després d’enllaçar dues derrotes en els dos partits anteriors. Els caleros des de la 7a posició rebran als tortosins que ocupen la segona posició.

El benjamí Llobarrets juga al camp del cuer el Roquetes dissabte a les 12 h.

Comparteix