El CAT fa una actuació d’urgència a la canonada a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’actuació provoca afectacions d’estacionament de vehicles i de circulació de vehicles i vianants a accessos principals de la zona esportiva municipal i a altres punts del nucli urbà.

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha iniciat una actuació d’urgència a un tram en mal estat de la canonada principal al seu pas per l’Ametlla de Mar. Davant l’actuació i per prevenció, l’Ajuntament ha tallat la circulació de vehicles i vianants a dos accessos principals a la zona esportiva municipal i el trànsit de vehicles al carrer Major direcció al Mercat (de pujada).

Gràcies a la fibra òptica instal·lada recentment al llarg de la canonada principal, el CAT ha pogut detectar aquest tram malmès, situat concretament a la zona de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquest dimarts ja han començat els treballs previs de reparació que consistiran en reforçar la canonada de formigó.

Davant l’actuació, l’Ajuntament ha desplegat un dispositiu de prevenció amb l’objectiu de preservar la seguretat de la ciutadania. La prevenció passa principalment per tallar l’accés, tant de trànsit de vehicles com de vianants, del pas inferior de l’autopista AP7 i del vial que va de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’encreuament amb el vial auxiliar de l’AP7, és a dir, un dels accessos principals a la zona esportiva municipal.

Durant aquests dies, l’alternativa per arribar a la zona esportiva i altres finques és pel pas sota l’AP7 en el barranc de l’Estany, des de la carretera la costa sud. Una altra alternativa és pel lligallo de Manra, passada la Discoteca Blau (camí de terra fins al cem La Cala).

També resta prohibit estacionar al carrer Major, carrer Pou, plaça del Mercat i aparcament del Galetet i queda restringida la circulació de cotxes al carrer Major direcció al Mercat (de pujada).

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, disculpa les molèsties ocasionades, però apunta que val més prevenir.

La previsió de finalització dels treballs és aquest divendres, 27 de gener.

Comparteix