El cadet s’imposa al Batea i es guanya el lideratge en solitari

Comparteix

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 4 gols a 2 al Batea i va assegurar-se el primer lloc en solitari a la classificació. Els caleros van saber jugar amb el vent en contra, just quan els visitants havien aconseguit empatar.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar 2 a 0 amb dos gols d’Unai Costa a la 1a part amb el vent a favor. El Batea, un equip molt fort físicament va aconseguir empatar abans del descans. A la represa i amb el vent en contra, els de l’Ametlla de Mar van fer un sobreesforç i primer Iker Pallarés i després Unai Costa de nou, establirien el 4 a 2 definitiu.

Aquesta victòria equival a mig campionat, ja que deixa als caleros líders de la classificació amb tres punts de diferència sobre el Batea i amb el golaveratge a favor. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Per la seva part, el juvenil va perdre per 3 a 4 davant del Tortosa en un partit en el qual hi havia la segona posició en joc. Tot i que hi va haver remuntada a la segona part amb el vent a favor, els caleros van pagar molt cars els primers minuts de la primera part, ja que als 5 minuts ja perdien 0 a 2. Es va arribar al descans amb 0 a 4 en el marcador.

A la segona part, els de l’Ametlla van remuntar amb gols de Denís Margalef que va fer el segon de penal i Roger Pitarque, però tot i les ocasions, no va ser suficient per donar-li la volta al marcador. Els caleros seguiran 4s a la classificació. Tot i la derrota l’entrenador es va mostrar satisfet amb l’actitud de l’equip,

L’Infantil va treure un important empat del camp de la Sénia, un equip millor classificat, sumant el tercer punt de la temporada. Els caleros es van avançar en el marcador amb un gol de Jan Martí, que posteriorment van neutralitzar els del Montsià. Segueixen cuers a la classificació.

Quant a l’aleví, tot i el bon partit dels caleros, van acabar perdent per 5 a 6 davant de l’Ascó. I això que es van avançar 3 a 0 en el marcador amb dos gols de Gorka Brull i Jan Jorba. Així i tot, els de la Ribera d’Ebre van remuntar en el segon i tercer quart . Al final amb gols de Patxi Nieves i Pol Caso van escurçar diferències, però no va ser suficient. Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar per 6 a 1 en un partit amistós amb el Jesús Catalonia. I el prebenjamí Seitonillos va complir amb l’objectiu de guanyar 4 a 3 al Jesús i Maria i acabar entre els tres primers la primera fase. Així que jugaran la 2a fase en el grup dels millors.

Comparteix