La Cala juga amb el filial del Tortosa per seguir a la zona de dalt

1r equip futbol 2022
Comparteix

Els caleros, que són 4ts a la lliga amb 26 punts, veuen molt prop el segon i tercer lloc que ocupen Amposta i la Cava amb 28 punts.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte al camp del Tortosa B. Els caleros, que no van jugar el passat cap de setmana per la incompareixença del Benissanet, buscaran una victòria que els mantingui en els primers llocs de la classificació.

Els caleros, que són 4ts a la lliga amb 26 punts, veuen molt prop el segon i tercer lloc que ocupen Amposta i la Cava amb 28 punts, a només dos punts de distància i volen seguir amb opcions, esperant les seves ensopegades. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El seu rival, el Tortosa B és 12è amb 13 punts. El partit està previst a les 19.30 h.

Per la seva part, el filial viatja a Alcanar amb l’objectiu d’allargar la dinàmica positiva que els ha portat a sumar tres victòries consecutives. El partit està previst aquest divendres a les 18.30 h.

L’entrenador del filial Jordi Subirats espera seguir amb la dinàmica positiva i aprofitar aquests partits que ell considera que són de la seva lliga per seguir remuntant,

Els caleros, que en les darreres jornades han aconseguit sortir de la cua de la classificació, esperen continuar amb la remuntada des de la 12a posició amb 12 punts, mentre que els canareus ocupen la 9a plaça amb 19.

Comparteix