El Comitè de Competició clausura 2 partits del filial de la Cala, pels incidents del partit contra el Pinell

Comparteix

L’única part positiva de la resolució del Comitè de Competició és que dona el partit per finalitzat amb victòria del filial calero per 1 gol a 0.

El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Delegació a l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol ha clausurat amb dos partits del filial a porta tancada el camp de la Cala, pels incidents succeïts al final del partit de 4a Catalana entre el filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i el Pinell.

A més dels dos partits de tancament del camp, que només afectaran l’equip filial, l’òrgan sancionador també ha imposat set partits al jugador calero Gerard Pallarès i al jugador del Pinell Patric Ngingi, segons consta a l’acta, per agredir a un altre causant danys o lesions o accions potencialment lesives.

També ha sancionat amb 4 mesos de suspensió a Janet Llambrich, delegat de camp per suposadament incomplir les seves obligacions, quan es dona la circumstància que fou un dels agredits quan va accedir al camp per separar els jugadors, havent-li de posar tres punts de sutura a l’orella després de l’agressió pel darrere d’un jugador del Pinell.

En canvi, el Comitè de Competició no ha atès les imatges enviades pel club calero en les quals es veu clarament, com al final del 1r temps hi ha dos jugadors del Pinell que salten la tanca del terreny de joc per reptar al públic instal·lat a la grada, acció, que tot i ser presenciada per l’àrbitre, no ho va fer constar a l’acta. El president de l’entitat, Rafel Aixart ja ha anunciat que presentaran recurs a les sancions.

L’única part positiva de la resolució del Comitè de Competició, és que dona el partit per finalitzat amb victòria del filial calero per 1 gol a 0.

Cal recordar que l’àrbitre José Ramon Gallego Martínez, va suspendre el partit abans d’arribar al final, quan el marcador era d’1 a 0, després d’una monumental batussa. A manca de dos minuts pel final es va embolicar la situació després d’una agressió d’un jugador visitant. Ja al descans s’havia produït una provocació per part de jugadors visitants, que van saltar la tanca del terreny de joc per encarar-se al públic. Així i tot, el partit va ser molt tranquil fins als minuts finals, quan producte de la impotència, va arribar l’agressió inicial que va provocar els incidents amb invasió de camp inclosa.

Comparteix