Repartits els premis dels guanyadors del Concurs d’Aparadors

Casa Creixenti
Comparteix

Dissabte passat també es van entregar els premis del Concurs de les Postals de Nadal.

Ja es coneixen els establiments guanyadors del 40è Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ajuntament. El passat dissabte, abans de l’arribada del Pare Noel i la cagada del Tronc de Nadal, es van entregar els premis del Concurs d’Aparadors i també dels de Postals de Nadal.

Enguany com a novetat el jurat del Concurs d’Aparadors ha estat format per 5 persones vinculades al món de l’art, el disseny i la cultura locals.

L’estanc Casa Creixenti del carrer Andreu Llambrich, 65, s’ha emportat el 1r premi del Concurs i per tant, els 175€ del premi. En la segona posició i amb un premi de 150€ ha quedat Regals Casa Consarnau, del carrer Andreu Llambrich, 27. La tercera posició ha estat per a Esmeralda Regals, carrer Sant Joan, 7, que s’endú els 125 € del tercer premi. I a la 4a posició hi ha hagut un empat entre Casa Ramonet al carrer Andreu Llambrich, 11 i Òptica Punt Visual, al carrer Andreu Llambrich, 17 que guanyen 50 € respectivament.

Ja són quaranta anys que des de l’Ajuntament es premia l’esforç i l’interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments durant aquestes dates, que junt amb la il·luminació dels carrers, ajuda a promocionar el comerç local.

La regidora Turisme, Comerç i Civisme, Maite Boquera, ha donat l’enhorabona als guanyadors i participants i explica que enguany es va oferir una formació de decoració als comerciants per dotar-los de més eines i coneixements.

Per altra banda, també es van fer públics els guanyadors del 26è Concurs de Postals de Nadal organitzat per la regidoria de Festes. El passat 17 de desembre es va organitzar l’habitual taller de postals de Nadal al CIP  i d’aquest taller van sortir els guanyadors i guanyadores. La millor postal de 1r i 2n de primària va ser la de Nicolás Santiago Amoruso. La millor postal de 3r i 4t de primària, Abril Gonzalvo. I la millor postal de 5è i 6è de primària va ser la d’Isona Llambrich.

Comparteix