Oferta del Cem La Cala per fer esport aquest Nadal per 26 €

Comparteix

La proposta planteja una única quota de 26 € per cada dia d’aquest període de Nadal, Cap d’Any i Reis.

El Cem la Cala ha tret una oferta per atreure usuaris de cara al pròxim període nadalenc, comprenent des del 21 de desembre i fins al 8 de gener, incentivant els interessats amb la matrícula gratuïta si volen continuar fent activitat al centre.

La proposta planteja una única quota de 26 € per cada dia d’aquest període de Nadal, Cap d’Any i Reis, que el centre estigui obert, tenint en compte que molts aprofiten per fer vacances i els estudiants tenen més temps de lleure.

A tots aquells usuaris que apostin per aquesta proposta, el Cem els oferirà la matrícula gratuïta si decideixen continuar després del dia 9 de gener amb una mínima permanència fins  al 31 de març. Thaís Lorca és la coordinadora del Cem.

El complex esportiu del Cem La Cala, ha fet públic els horaris de cara a les pròximes setmanes. Així, tancarà els dies, 24, 25 i 26 de desembre, l’1 i el 6 de gener, el dissabte 31 de desembre, obrirà de 09.00 h del matí a 13.00 h i el dijous 5 de gener de 07.00 h del matí a 18.00 h. La resta de dies obrirà amb normalitat.

Comparteix