El Club de Petanca Tres Cales finalitza la lliga en una 5a posició a 1a divisió i una 4a a 2a divisió

Comparteix

La lliga va acabar amb una derrota a la 1a divisió i una victòria a la 2a.

Els equips del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar van finalitzar la seva participació a la lliga diumenge passat. L’equip A va patir una derrota davant Riba-roja d’Ebre i el B va guanyar al Vendrell

Sort diferent per als equips del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar que diumenge posaven punt final a la seva trajectòria a la lliga amb una derrota a la 1a divisió i una victòria a la 2a.

L’equip A que competeix a la 1a divisió, va perdre per 4 a 5 el partit que l’enfrontava a les pistes del parc públic de Tres Cales al Riba-Roja d’Ebre, pitjor classificat a la lliga.

L’equip A, després d’aquesta derrota ha finalitzat 5è a la classificació amb 18 punts. Pepe Risquez, capità de l’equip A, fa una valoració del partit, i de la classificació final.

Per la seva part, l’equip B, que competeix a la 2a divisió, va guanyar per un contundent 9 a 0, l’Atletico Vendrell B en partit que també es va disputar a les pistes de Tres cales. Els de l’Ametlla s’han classificat en una meritòria 4a posició a la classificació final. Antonio Cañadó, capità de l’equip, fa una bona valoració del partit, i de la classificació final.

El Club de Petanca Tres Cales també va finalitzar dissabte el torneig social.

Comparteix