Victòria per la mínima dels veterans davant l’Aldeana

Veterans futbol 2022
Comparteix

Amb aquests tres nous punts, els caleros ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar per 1 gol a 0 als veterans de l’Aldeana en un partit que va resultar més dificultós del que s’esperava arran d’una expulsió a la primera part que els va fer quedar amb 10 jugadors al camp.

Els de l’Ametlla de Mar rebien a l’Aldeana amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després d’algunes setmanes de descans. Per la seva posició a la cua de la classificació, el partit no havia de tenir massa dificultats, tot i que algunes baixes a l’equip i l’expulsió d’Avram al minut 36, van complicar les coses.

Tot i no portar gaire perill en atac, l’Aldeana va resistir gairebé tota la primera part, ja que fins al minut 44 els caleros, mitjançant Xavi Margalef no van aconseguir marcar el primer i únic gol del partit. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part de nou, domini calero però sense resultats de cara a porta fins al final del partit. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Amb aquests tres nous punts, els caleros ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts.

Ara la competició s’atura en principi fins al 21 de gener, tot i que els veterans de la Cala aprofitaran aquestes setmanes d’inactivitat a la lliga per recuperar el partit ajornat davant de l’Amposta a casa el dia 8 de gener i al camp del Tortosa el dia 15.

Comparteix