Els centres educatius caleros acaben el trimestre celebrant el Nadal

Comparteix

Els alumnes iniciaran les vacances aquest dijous fins al pròxim 9 de gener.

Aquest dimecres s’acaben les classes als diferents centres educatius caleros posant fi al primer trimestre del curs escolar. Durant aquests dies, el Nadal ha vestit de màgia els centres educatius. Els més menuts de la Llar d’Infants han rebut els patges, el Tronc i el Pare Noel, mentre que els més grans també han participat en la Cantada de Nadales.

Els alumnes de l’Ametlla de Mar inicien aquest dijous les vacances de Nadal fins al pròxim 9 de gener.

Abans d’acabar el trimestre, a l’Escola Sant Jordi, els alumnes han dut a terme diverses activitats nadalenques, com la Cantada de Nadales, que recull donacions per la Marató de TV3.

La directora del centre, Fàtima Garcia, valora positivament el trimestre recordant que s’ha pogut recuperar una línia a Infantil 3, però recorda que l’inici de curs va ser difícil a causa dels canvis en la nova d’educació, LOMLOE, que encara s’està implementant.

En el cas de l’Institut Candelera, els alumnes han pogut realitzar la gran festa de Nadal i un partit de futbol entre els professors. Segons ha explicat el director del centre, Benjamí Torné, s’ha pogut fer tot amb normalitat.

Els infants de la Llar d’Infants Xerinola han dedicat aquests dies de desembre a una tradició nadalenca, amb la confecció de l’arbre de Nadal i d’un detall nadalenc per a les famílies, un pintacares, la rebuda dels patges reials i el Pare Noel i aquest dimecres han cagat el Tronc.

La directora de la Llar, Consol Ferré, explica que ha estat un trimestre molt positiu durant el qual s’ha iniciat el projecte dels avis de l’Onada.

Des d’aquest dijous i fins al 5 de gener, la Llar ha començat el Taller de Nadal, oferint el mateix servei tot i que hi ha menys infants que durant la resta de l’any.

Per la seva banda, l’Escola Municipal de Música oferirà aquest dijous el Concert d’Hivern, a les 19 h i a la sala SCER, posant així punt final al trimestre.

Comparteix