La Cala s’emporta un dolorós 9 a 1 del camp del Gandesa

La Cala Gandesa 1r equip
Comparteix

Els caleron van perdre davant del líder i se situen 5ns a la classificació amb 20 punts.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 9 gols a 1 al camp del Gandesa, un resultat escandalós que deixa palesa la diferència d’intensitat i concentració, amb la qual van jugar uns i altres.

Als de l’Ametlla de Mar no els va arribar amb la bona dinàmica per competir-li la victòria al líder. L’objectiu del caleros davant del Gandesa era demostrar que poden ser un equip amb opcions a la categoria, tal com havien fet en els darrers partits, però no va ser suficient davant d’uns locals que van demostrar a més de tenir un bon equip, tenir més ganes de guanyar des del primer i fins a l’últim minut.

Això ja es va veure al minut 1, quan mentre els caleros encara estaven escalfant, el Gandesa ja marcava el primer gol desbaratant qualsevol plantejament fet amb anterioritat. És veritat que els de l’Ametlla de Mar no van perdre la cara al partit i almenys ho van intentar fins que en dos minuts, del 23 al 24, l’equip entrenat pel calero Ivan Romeu sentenciava amb el segon i el tercer gol. I abans del descans, encara arribarien dos gols més per marxar a la caseta amb 5 a 0 en contra.

A la represa alguna cosa pareixia canviar amb el gol, al 50, de Marc Brull i almenys van aturar la sagnia de gols per uns minuts fins que a partir del 75 van tornar a caure novament els gols fins a establir un marcador dolorós de 9 a 1 en contra.

Un partit per oblidar dels caleros que hauran de fer net com més aviat millor, demostrar que només ha estat un accident, reconduir la situació i tornar a l’estat que els va portar a estar vuit setmanes invictes. La competició s’atura fins al 7 de gener i ja hi haurà temps per analitzar el que va passar i veure com es pot revertir la situació perquè no torni a succeir.

Xavi Subirats, entrenador de l’equip, ha demanat disculpes a l’afició per la imatge donada.

El Gandesa amb aquesta victòria dona un cop de puny al damunt de la taula per continuar líder i mostrar a la resta dels equips que serà molt difícil destronar-lo d’aquesta posició.

Els caleros es mantenen 5ns a la classificació amb 20 punts.

Comparteix