La Nit de l’Esport reconeix els esportistes locals

Comparteix

El passat dissabte dia 10 de desembre es van entregar els Premis La Cala Es Mou, corresponents a la temporada 2021-2022, en el transcurs de la Nit de l’Esport organitzada per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Els premis als millors esportistes de projecció exterior van ser per a Norbert Callau, preparador físic des de fa 3 temporades a AEK de Larnaka, equip de futbol de la 1a divisió de Xipre, 2n classificat a la lliga, sots campió a la copa, classificat per la prèvia de l’Europa League i classificat pels 16ns de Final de la Conference League.

Cristina Teba, esportista de ball esportiu que ha obtingut diversos podis en competicions nacionals, estatals i internacionals amb una 7a posició al Mundial.

I la gimnasta Carla Borràs, pòdium en l’àmbit català, 15a classificada al campionat d’Espanya i seleccionada pel centre d’alt rendiment de Sant Cugat.

El premi al millor esportista de l’Àrea Municipal d’Esports va ser per a Daniela Álvarez de la secció de natació, campiona de totes les fases dels JEEC fins de la final nacional en els estils de Crol i Braça i sots campiona amb l’equip de relleus de 4×25.

El premi al millor esportista dels clubs locals fou per al duet Maria Campanals i Maria Margalef del Club Twirling Baton de la localitat que la temporada passada va aconseguir una 5a posició a la final del campionat del món i podis a Catalunya, Espanya i Europa fins a arribar a la final amb dos primers llocs.

El premi a la promoció esportiva fou per al Circuit de Calafat.

Quant a l’àmbit futbolístic els premiats a la regularitat del 1r equip i del filial, foren Marc Brull i Rubén Bonachi respectivament, mentre que Gerard Parellada i Alejandro Beza es van emportar el reconeixement al jugador revelació. De l’equip de Veterans es va premiar Joan Sánchez.

El Club de Twirling va premiar la regularitat i constància de David Accensi i Núria Tibari com a esportista revelació.

Pel que fa al Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, Santi Duque es va emportar la regularitat i Pol Aguado la revelació. L’Anaïs Cañagueral la regularitat en Kenpo i els Bikers van reconèixer Joan Josep Callau pel treball, sacrifici i constància dalt la bicicleta i per últim la secció de pàdel del Club de Tennis va reconèixer a Jordi Torres com esportista més regular de l’equip. Jordi Llaó, regidor d’Esports valora que es reconegui l’esforç més enllà dels resultats,

Durant l’acte es va realitzar un reconeixement a les diferents entitats esportives locals , es va voler agrair la tasca tècnica esportiva i professional dels diferents tècnics esportius i es va voler mostrar també un agraïment pels seus serveis a l’àrea d’esports a dos treballadors jubilats recentment, Cande Acuña i Joan Pere Llambrich, així com una menció especial a títol pòstum a Albert Martínez expresident del Club Pati l’Ametlla de Mar i impulsor de la secció d’Hoquei Patins a la localitat.

Per finalitzar l’acte es va fer entrega de les medalles commemoratives als esportistes assistents a l’acte de les diferents seccions que componen l’esport base municipal i dels clubs esportius locals.

Comparteix