El personal de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar rep una formació sobre igualtat i feminisme

Comparteix

Es tracta d’unes formacions que tenen l’objectiu de difondre la llei 19-2020 de 30 de desembre d’Igualtat de Tracte i No Discriminació per la qual vetlla l’Oficina de la Generalitat.

El personal de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha rebut, aquest dimecres, una formació sobre igualtat i feminisme de la mà de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-discriminació de la Generalitat. Es tracta d’una formació que ofereix l’Oficina al personal dels diferents ens públics de Catalunya i també als ciutadans per difondre la llei 19-2020 de 30 de desembre d’Igualtat de Tracte i No-discriminació.

L’Oficinad’Igualtat de Tracte i No-discriminació de la Generalitat ha posat en marxa aquesta formació per diferents municipis de Catalunya, que permet a treballadors i també ciutadans conèixer aquesta llei.

Una llei que encarrega, especialment a les administracions, una transformació cultural donant transversalitat a la igualtat de tracte en tots els àmbits.

Manuela Fernández és la directora de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-discriminació de la Generalitat.

Des dels serveis territorials, la directora territorial d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, explica que s’atenen totes les peticions per parts dels ens locals i grups específics.

L’Oficina es va crear al març d’aquest any amb la voluntat de prevenir i corregir la discriminació oferint formació, informació, sensibilització, assessorament, orientació i suport a les administracions públiques, ens locals, entitats sense ànim de lucre i tercer sector, empreses i persones físiques.

Comparteix