Ple de victòries del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar s’han situat 4 s a la classificació amb 18 punts

Setmana espectacular del Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar, que es va saldar amb dos triomfs de l’equip B a la 2a divisió i un altre triomf de l’A a la 1a divisió.

L’equip A del Club de Petanca Tres Cales que juga a la 1a divisió provincial, va guanyar diumenge per 5 partides a 4 a les pistes del Parc Públic de Tres Cales al Mas del Plata Club Petanca de Cabra del Camp en un enfrontament molt disputat. Pepe Rísquez és el capità de l’equip A.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar s’han situat 4 s a la classificació amb 18 punts i el pròxim cap de setmana juguen a les pistes de la Plana B de Vila-seca.

Pel que fa a l’equip B que milita a la 2a divisió, van recuperar divendres a la tarda el partit ajornat amb el Vila-seca, líder de la competició, assolint una important victòria per 8 a 1, i diumenge van tornar a guanyar per 4 a 5 a les pistes del Creixell Club Petanca, pistes molt complicades que no van evitar la victòria calera, fonamentada sobretot en les darreres tres partides. Antonio Cañadó és el capità de l’equip B.

Després d’aquestes dues victòries l’equip B s’ha posat 3r a la classificació amb 16 punts. El pròxim partit l’hauria de disputar contra l’Atlètic Camp Clar que es va retirar, així que no es jugarà.

Comparteix