Victòria del bàsquet a Mora d’Ebre per continuar líders

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders amb 11 punts i cinc victòries en sis partits.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar ahir a la tarda per 67 a 77 a la pista del Bàsquet Mora d’Ebre en partit corresponent a la 6a jornada endarrerida i continua líder de la classificació.

Els caleros van fer un partit molt seriós davant d’un rival fort a casa seva i al que han allunyat a la classificació. El partit va tenir moltes alternances en el marcador. Mentre el Mora va arribar a anar 6 punts per davant, el màxim avantatge calero es va produir al final del partit.

Morencs i caleros es van repartir la superioritat en els dos primers quarts i van arribar al descans amb un marcador de 36 a 40. A la segona part igual, tercer quart pels morencs i l’últim quart pels caleros, que va ser quan van mostrar-se molt superiors, tot i que a 6 minuts del final el resultat era d’empat a 60. Al final del partit, 67 a 77 i cinquena victòria de la temporada pels caleros. Aitor Gavilán és un dels integrants del bàsquet calero.

Cinc encerts des de la línia de 3 punts i un 53% d’encert en tirs lliures, convertint 16 dels 30 llençaments, són els números dels de l’Ametlla de Mar.

Aitor Gavilán amb 30 punts i Pol Aguado amb 27 van ser els màxims encistelladors per part dels caleros.

Els de l’Ametlla de Mar continuen líders amb 11 punts i cinc victòries en sis partits. El pròxim cap de setmana tenen jornada de descans, però aprofitaran per avançar el partit de la 9a jornada a la pista del Salou, diumenge a les 17 h.

Comparteix